Најновије

НАРОДНА ОСЛОБОДИЛАЧКА АРМИЈА ОДГОВОРИЛА АМЕРИЦИ: Кинези организују војне маневре надомак Тајвана!

Кинеска Народна ослободилачка армија изводи маневре надомак Тајвана како би заштитила национални суверенитет и територијални интегритет и као одговор на "дослух Тајвана и САД", поручио је портпарол кинеског министарства одбране Тан Кефеи.

Фото: Правда

Прецизирао је да је команда Источног крила кинеске војске организовала вежбе провере борбене готовости у ваздушном простору и водама надомак Тајвана уз учешће више родова војске и наоружања.

"Ово су неопходне радње које се предузимају као одговор на дослух Тајвана и Сједињених Држава и у складу са потребом заштите националног суверенитета и територијалног интегритета", рекао је Тан.

Он је истакао да је кинеска армија у стању приправности и спремна да предузме све неопходне мере како би одлучно осујетила мешање било које спољне силе и сецесионистичке покушаје за проглашење независности Тајвана, преноси "Глобал тајмс".

Шеф Чеченије Рамзан Кадиров рекао је да су Оружане снаге Русије ушле у Лисичанск и да су скоро ушле у Северодоњецк. Више о томе погледајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА