Најновије

НАСТАВЉА СЕ РАТ У СНС: Михајловићева одговорила Ђукановићу, споменула и Брнабићеву

Министарка је казала да би поново „колутала очима” због премијерке Ане Брнабић, када би се поновила ситуација због које је то учинила пре неколико година.

Зорана Михајловић (Фото: Јутјуб)

Потпредседница Владе Србије и чланица Председништва СНС-а Зорана Михајловић рекла је данас, коментаришући нападе на њу у медијима, да ради за своју државу најбоље што може и да резултати нечијег рада треба да буду једино мерило, али да су напади очекивани с обзиром на то да предстоји формирање нове владе.

„Вероватно су разлози напада то што сам другачија, што сам нешто боље урадила и то што мислим да једино рад и резултати треба да се рачунају, а не интриге и рекла-казала. Али, то није ништа необично, посебно пред формирање владе. Основно питање јесте ко ме напада, јер иза њих не стоје ни резултати, а ни рад. Када видим ко ме напада и критикује, то је смешно”, рекла је Михајловићева гостујући на Телевизији Хепи, преноси Танјуг.

Како је рекла, Владимир Ђукановић је човек који је „државну функцију злоупотребио зарад приватног бизниса и све што он каже нема никакву тежину”.

Додала је да не припада свету који користи увреде и псовке и оценила како је неозбиљно и смешно како се таблоиди баве њеном шминком и фризуром.

„Суштина је да кад крену напади, прво кажу како угрожавам председника Александра Вучића, а нико не треба да брани председника Вучића од мене. После тога иду лични напади на мене. Једино решење је, изгледа, да ме спале на ломачи и проблем је решен”, закључила је Михајловићева.

Она је казала да би поново „колутала очима” због премијерке Ане Брнабић, када би се поновила ситуација због које је то учинила пре неколико година на представљању резултата Дуинг бизнис листе.

Додала је да је тада ресорно министарство увело електронску грађевинску дозволу, и да је то била револуција у Србији јер се дозвола више није чекала седам година, него 15 дана, али да је премијерка захвалност за то приписала Националној алијанси за локални економски развој (НАЛЕД).

„Јесмо радили са НАЛЕД-ом, али далеко од тога да је НАЛЕД водио све то. Водила је држава, имали смо политичку вољу”, рекла је Михајловићева, преноси Бета.

Она је навела да је то заслуга била министарства грађевине на чијем је челу тада била, а премијерка је изразила захвалност НАЛЕД-у.

„И како да вам кажем... ја бих опет колутала очима на ту реченицу”, рекла је Михајловићева.

Више о сукобима унутар СНС прочитајте ОВДЕ.

Извор: Политика

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА