Најновије

ПОКС ВОЈИСЛАВА МИХАИЛОВИЋА: Прво водоводна мрежа па онда стадион од 400 милиона евра

Покрет обнове Краљевине Србије Војислава Михаиловића позвао је данас Владу Србије и надлежне државне органе да прво изграде канализациону и водоводну мрежу у Београду, па да тек онда размишљају о изградњи националног стадиона од преко 400 милиона евра.

Фото: ПОКС

„У време велике кризе у свету и нерешених елементарних комуналних проблема, не сме бити приоритет изградња стадиона вредног чак 420 милиона евра. Свака већа киша која падне у Београду јасно покаже да се годинама није улагало у основну канализациону инфрастуктуру“, навео је Михаиловић у писаној изјави.

Он је додао да нису против изградње националног фудбалског стадиона, али да сматрају да то не може бити приоритет док Београд „плива у води и фекалијама после сваке веће кише“.

„Потпуно нерационална и недомаћинска је одлука да се из буџета издвоји толики новац за стадион у време када не знамо хоћемо ли имати довољно новца за енергенте на зиму“, рекао је Михаиловић и додао да инсистирање на том пројекту буду сумњу да се ради о неким другим мотивима, а не интересима грађана.

Извор: ФоНет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА