Најновије

Ко је Вук Бориловић, вишеструки убица са Цетиња?

У Црној Гори се у новијој историји неколико пута догодило да буду почињена масовна убиства, у којима су страдале и читаве породице, али никада овакво као данас на Цетињу.

Црногорска полиција (Фото: Јутјуб)

У пуцњави убијено је 11 особа међу којима је двоје деце, а шест особа повређено, потврђено је у Управи полиције, пренела је РТЦГ.

До пуцњаве је дошло данас око 16 часова, у близини Владиног дома, када је Цетињанин Вук Бориловић (34) пуцао из ватреног оружја, а у окршају га је убио његов суграђанин, казала је надлежна тужитељка Вишег државног тужилаштва из Подгорице. Претходно су медији објавили да је Бориловића убила полиција. У пуцњави је рањен и полицајац који је погођен у главу.

Сазнаје се да је трагедији претходио породични сукоб, на мрежама тврде да је у питању прељуба, после чега је нападач насумице пуцао на пролазнике на улици. Убијени су мештани, а према незваничним сазнањима, нападач је 34-годишњи Вук Бориловић, који је пуцао и на децу. У цетињској болници хоспитализоване су две рањене особе, док је четворо рањених транспортовано у Клинички центар у Подгорици. Из Ургентног центра КЦЦГ су за ТВЦГ казали да је један мушкарац примљен са најтежим повредама главе и грудног коша. Три пацијента су хитно морала у операциону салу и те повреде су прилично озбиљне.

Директорица Клиничког центра Црне Горе Љиљана Радуловић казала је вечерас медијима да су у ту установу, након данашње трагедије на Цетињу, примљене четири повређене особе, од којих је троје у животној опасности.

За Вука Бориловића, они који га знају кажу да су веома изненађени овим што је урадио. Кажу да је радио раније као конобар у Националном парку Ловћен, да је био миран комшија, без сукоба са полицијом или мештанима. Био је ловац, а у људе је данас пуцао из ловачког карабина. Имао је у кући доста оружја.

Вук Бориловић рођен је 21. 11. 1988. године на Цетињу. Основну школу завршио је на Цетињу, а Средњу бродо-машинску у Београду. Био је ожењен и отац троје деце.

Поводом незапамћене трагедије на Цетињу Влада ће прогласити тродневну жалост.

Више о овоме прочитајте ОВДЕ.

Извор: Политика

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА