Најновије

МИЛА АЛЕЧКОВИЋ: Рат у Украјини наставак депопулацијске агенде (ВИДЕО)

„Сукоби у Украјини су невезано геополитичке факторе, покренути пре свега због агенде о смањењу становништва. Када погледате оба словенска народа само гину, док неко преко океана профитира од тог сукоба. Страшно је слушати како 500 људи погине сваког дана“ рекла је професорка Мила Алечковић у емисији на „Теша Подцасту“.

Мила Алечковић (Фото: ХелмКаст)

Овај свет води логика стварања асистираних ратова док се не прода довољно оружја зарад интереса војно индустријског комплекса, по речима Миле Алечковић. Све дезинформације и залуђивање јавности је било у сврху припреме јавности западних земаља за велики рат и конфликт са Русијом, да се људи навикну на људске губитке свакодневно. 

„Данас када кажемо хиљаде људи умиру, у Европи десензитивизовано становништво гледа на то само као на статистику. Смрт је данас банализована, као у роману да се дешава, и зато је дуго припреман терен. Најважнија варијабла пропаганде је да су они спремни да иду толико далеко, колико је народ спреман да трпи. Вечита људска аналност и себичност је узрок свог зла, прачен са програмом страха, који вас навикава да је смрт нормална. Након тога долази прави рат и депопулацијска агенда. 

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА