Најновије

Маргарита Симоњан: Оборени дрон пао испред моје породичне куће

Руски системи ПВО оборили су у Краснодарском крају украјински дрон, чији је део пао испред породичне куће Маргарите Симоњан.

Главна уредница РТ-а и медијске групе "Расија севодња" Маргарита Симоњан потврдила је да је оборени дрон у Краснодарској области пао тачно испред њене породичне куће у Адлеру, где је одрасла, а где и даље живе њени рођаци који имају малу децу.

"Циљеви су све даљи, улог све већи, нуклеарни ултиматум постаје све неспорнији", поручила је Симоњан на Телеграму.

Руски системи ПВО оборили су данас око 7 сати ујутру украјински дрон на територији Краснодарске области и тако спречили терористички напад.

Ово није први покушај украјинских оружаних снага да данас нападну руске регионе. Ујутро је код Смољенске области пресретнуто и оборено пет украјинских дронова. Поред тога, уништен је још један дрон изнад Белгородске области.

Такође, изнад Крима су данас оборене две украјинске оперативно-тактичке ракете "гром 2".

Оружане снаге Украјине редовно гађају пограничне територије Русије, користе дронове и организоване саботаже. Стога је у Брјанској, Курској и Белгородској области на снази жути (високи) ниво терористичке опасности.

У последње време украјинске власти све чешће прибегавају терористичким методама, указала је раније портпаролка руског МСП Марија Захарова и објаснила да је то резултат неуспешне контраофанзиве Оружаних снага Украјине, коју великодушно спонзоришу САД и друге земље НАТО-а.

ВЕЛИКИ УДАРАЦ ЗА КИЈЕВ: Украјина званично остала без помоћи САД

Извор: Рт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА