Најновије

Бившег мужа Гоце Тржан пребили зеленаши?

БЕОГРАД - Дан након што су га претукли у центру Београда, Иван Маринковић (44) не крије да је уплашен и да целу ноћ није спавао због болова.
Разбили му нос? (Принтскрин)

Разбили му нос? (Принтскрин)

- Целе ноћи нисам ока склопио. Тек пред јутро, када су се повреде охладиле, успео сам да задремам јер ми у Ургентном центру нису дали никакве лекове који би ми ублажили болове - рекао је Иван за ”Блиц”. У преподневним часовима отишао је са мајком Драганом у апотеку како би купио лекове, а у повратку су га сачекали новинари испред куће. Због повреда леђа које је задобио када су га тукли металним шипкама једва се кретао и седео. Док је испијао кафу у кафићу, који се налази одмах поред кладионице где је и претучен, Ивану су прилазили пријатељи из краја. Он није желео никога да окриви за напад, а његови пријатељ су испричали да има проблема.
Прочитајте још:

Двадесет занимљивости о „Срећним људима“ које нисте знали!

(ФОТО) Сека Алексић се спрема за рат!

Иван је већ дуже време у дуговима. На “Фарму” је отишао како би их отплатио. С обзиром на то да му за учешће у том ријалитију још нису исплатили хонорар, а мора да плаћа и алиментацију за ћерку Лену, изнова се задуживао. Већ неко време су га каматаши притискали да им врати новац, али пошто то није учинио, обрачунали су се физички с њим. Плашим се да је ово била само опомена - каже извор близак Маринковићу за “Блиц”. Извор: Блиц  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА