Најновије

ПАРТИЗАН ИДЕ ПО ПРВО МЕСТО НА ТАБЕЛИ: Очекује их вруће гостовање, Напредак је знао и да победи црно-беле

Фудбалери Напреда стоје између Партизана и првог места на табели!

Партизан у чело табеле у Крушевцу! Након што је ТСЦ у Лучанима ремизирао са Младошћу 1:1, изабраници Жарка Лазетића тренутно су први на табели Суперлиге са 20 бодова. Међутим, црно-бели са бодом мање сада путују у Крушевац са идејом да буду сами на врху табеле Суперлиге!

У седам одиграних мечева од почетка сезоне, црно-бели су само на старту сезоне ремизирали са ТСЦ 3:3, а у осталих шест мечева добили. Редовно примају голове, али и даље успевају да дају више голова од ривала, па смо чак видели и преокрете у црно-белим мечевима ове сезоне.

Сада, међутим, иду на тешко гостовање ривалу који је у последње време могао да им нанесе муке. У претходна два меча Напредак није успео да изненади Партизан, али су црно-беле веома тешке победе од 1:0. Ипак, ако се погледа претходних десет мечева, Крушевљани су једном победили и два пута ремизирали са тимом Београда.

Видели смо да је у марту 2022. на стадиону „ЈНА” било 0:0, а у децембру 2019. Напредак је на том терену победио 3:2. У Крушевцу се последње изненађење за црно-беле догодило у 2019. години, када су црно-бели на гостовању у Крушевцу одиграли 2:2. Утакмица у којој црно-бели желе да заседну на табели игра се од 17 часова у Крушевцу.

СКОТ РИТЕР: Руско оружје је развијено да уништи западну опрему

Извор: Мондо.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА