Најновије

ЗЕЛЕНСКИ ИЗНЕНАДА У БРИСЕЛУ: Зна се шта је дошао да тражи

Ваш рат је наш рат, ваша безбедност је наша безбедност, поручио је Јенс Столтнеберг на заједничком брифингу са украјинским председником уочи дводневног састанка министара одбране земаља чланица Алијансе

Украјински председник Владимир Зеленски стигао је у седиште НАТО-а у Бриселу, где ће данас бити одржан састанак шефова министарстава одбране Алијансе, саопштила је прес служба блока.

Генерални секретар НАТО-а Јенс Столтенберг на заједничком брифингу са украјинским председником изјавио је да ће Северноатлантска алијанса наставити да пружа пуну подршку Украјини. 

"НАТО ће наставити да пружа пуну подршку Украјини. Ваш рат је наш рат, ваша безбедност је наша безбедност, ваше вредности су наше вредности", казао је Столтенберг пре састанка контакт групе за Украјину на нивоу министара одбране НАТО-а.

Наиме, у Бриселу данас почиње дводневни састанак министара одбране земаља чланица НАТО-а, на којем ће једна од тема бити и ситуација на Косову и Метохији.

На састанку, којим ће председавати генерални секретар НАТО-а Јенс Столтенберг, 30 министара одбране држава чланица разговараће о бројним изазовима са којима се суочава Северноатлантска алијанса.

УКРАЈИНЦИ УБАЧЕНУ У КОТАО: Губе највеће утвређење, беже остављајући рањене и војну технику

Извор: Рт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА