Најновије

Барселона славила против Партизана у Арени

Кошаркаши Партизана изгубили су од Барселоне у трећем колу Евролиге. Каталонски клуб је славио у крцатој Арени са 92:83.

Партизан је добро почео утакмицу и повео са 8:4 највише захваљујући Копривици који је постигао шест поена.

Међутим, Барселона је тројкама Да Силве и Лапровитоле преокренула на 12:8, а затим се „одлепила” на 19:10. До краја прве деонице црно-бели су успели да се примакну на 23:16.

Аврамовић погађа прву тројку за црно-беле на мечу којом црно-бели прилазе ривалу на минус два (25:23). Смаилагић је довео свој тим у вођство после дуго времена (30:29), али је Барселона тројкама поново успела да се „одлепи” (35:30).

Серијом 9:0 (три тројке), каталонски клуб је побегао на +8, али Партизан у живот враћају Доужер и Ледеј (38:34). Ипак, гост је после тајм-аута направио серију 6:0 и на полувреме отишао са +10 (44:34). ,

По пет поена на старту треће деонице везали су Доужер и Нанели и Партизан је пришао на 48:44. Међутим, Барселона није дозволила црно-белима да се у потпуности врате пошто је повела са 54:48.

Партизан је серијом 6:0 поново истопио предност противника (58:54), али је шпанска екипа до краја треће четвртине успела да се врати на +9 (69:60).

Барселона је у 34. минуту поново стекла двоцифрену предност, највише због офанзивног скока захваљујући ком су долазили до поена из другог покушаја (75:65).

Поенима Нанелија и Смајлагића Партизан се примакао на 79:73, четири и по минута пре краја меча.

Извор: Политика.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА