Најновије

ШАРИЋЕВ УГАО ГЛЕДАЊА: У Приштини Курта, у Београду Мурта - БИА је избушена! (ВИДЕО)

Ко може да се супротстави албанским криминалцима? Часне сестре? Јеховини сведоци? Једини који се могу супротставити су људи који су исто из тог криминалног миљеа. И да неће, ја бих га присилио. Сваки криминалац мора одрадити тај дуг за државу, изјавио је историчар и теолог Горан Шарић гостујући у емисији Луча на каналу Прави одговор. 

Он је у том смислу поменуо Милана Радоичића, који је организовао људе у Бањској.

- Прво, није требало дозволити овима да режу људе (у Ритопеку), али требало је све те Веље Невоље и друге невоље, регрутовати да иду на КОсово. Нека буду невоље Албанцима – предлаже Шарић 

Он је нагласио да су у Хрватској њихови генерали милионери, али да тамо „нико не доводи у питање ни карактер хрватске државе, нити хрватске акције попут „Олује“, ни хрватске генерале, нити хрватски идентитет“. 

-- А овде антиспрпски медији, другосрбијанци и НВО одмах нападају зато што овај има базен, и кажу: „Не ваља српство“. Ако он не ваља, какве то везе има са српством? – упитао је Шарић. 

Он истиче да је још као дете гледао како пролазе Срби када уззму оружје, „у ситуацији када иза њихових противника стоји цео Запад“. 

- Такву ситуацију имамо на Косову. Зато се Косово не враћа оружје, то је задња ставка. Већ јачањем економије, јачањем наталитета, рађањем деце, на тај начин се враћа Косово – истиче он. 

Шарић се присетио да у Србији имамо немачког издавача уџбеника. 

- Разумем да Немци могу да доведу фабрику БМВ-а, који Срби не знају склопити. Али да теби требају уџбеници да ти они издају? И да ствар буде гора, Хрвати, и то Туђманов пријатељ, издају српске уџбенике. Па то је у нормалној земљи немогуће – категоричан је Шарић. 

Он је рекао да су „избушени“ и БИА и Војска и Влада Србије, и да је „у Приштини Курта, а у Београду Мурта“. Такође је рекао да је Европа окупирана, говорио је и о ситуацији у Украјини, те зашто Владимир Путин више неће доћи у Београд. 

Детаљније о свему погледајте на каналу Прави одговор.

Погледајте ОВДЕ бруталне ударе израелске војске

Извор: Правда.рс

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА