Најновије

УБИЈЕН ОСУМЊИЧЕНИ ЗА НАПАД У БРИСЕЛУ! Полиција га изрешетала у кафићу - Упуцан је у груди!

Абдесалем Ал Гилан, осумњичени за терористички напад у Бриселу, убијен је у уторак ујутру током полицијске интервенције у престоници, јављају белгијски медији. Осумњичени је упуцан из ватреног оружја у кафићу у Схаербеку. Неколико извора је то потврдило за белгијски портал ХЛН.

Абдесалема је полиција пронашла у кафићу у Схербеку. Оружје којим су убијена два Швеђана пронађено је код човека који је упуцан. Наводно, сведок је видео Абдеслама у кафићу у близини зграде која је претражена у понедељак увече. Када је стигла полиција, дошло је до пуцњаве, током које је нападач убијен. Према сазнањима овог портала, осумњичени је упуцан у груди.

Са друге стране, портал nieuwsblad.be преноси да је нападач упуцан, али да је и даље жив. Њихове наводе преносимо у целости: "Осумњичени за напад упуцан је у груди у уторак ујутро, али је реанимиран на лицу места. Пребачен је у болницу са повредама опасним по живот. Можда је преминуо на путу до болнице, али то још увек није познато. Дакле, није сигурно да је човек умро".

Узимање отисака прстију и идентификација су у току. "Оружје којим су наводно извршени напади пронађено је јутрос на месту где је у Шербеку пронађен мушкарац. Ово повећава вероватноћу да је починилац ухваћен. Сада узимамо отиске прстију да бисмо били 100 одсто сигурни", саопштено је из полиције.

Подсетимо, починилац је синоћ наводно сишао са мотоцикла недалеко од трга Санктелете и пуцао из аутоматског оружја, а затим побегао. Приликом напада две особе су погинуле, а једна је рањена. Због трагичног догађаја у Бриселу прекинута је квалификациона утакмица за Европско првенство између Белгије и Шведске.

ЧУПАЊЕ ИЗ РОВОВА: Козаци задају јаде Украјинцима код Вербова (ВИДЕО)

Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА