Најновије

СКОТ РИТЕР ОСУДИО НЕМАЧКУ: Све води ка рату

Одлука да се Украјини дају крстареће ракете Таурус може довести до почетка рата у Немачкој, за шта ће она сама бити одговорна, рекао је бивши амерички војни обавештајац Скот Ритер на својој страници на друштвеној мрежи Кс.

Претходно је председница одбора за одбрану Бундестага Мари-Агнес Штрак-Цимерман рекла да сматра оправданим ударе украјинских оружаних снага крстарећим ракетама Таурус на територију Русије.

„Ако би Иран обезбедио мексичком картелу оружје које је од почетка требало да нападне америчко тло, САД би срушиле Иран до темеља. Не можемо дозволити да Немачка мисли да њене акције неће имати никакве последице“, рекао је експерт.

Према Витезовима, рат долази онима који га желе, а Немачка својим поступцима привлачи невоље.

„Зло хода земљом и понекад се добри људи морају на силу суочити с њим. Идеологија Степана Бандере, која је заразила Украјину, представља зло. Русија се бори за своје постојање против овог зла. Немачка одлука о пројектилима Таурус, ако буде спроведена, ставиће Немачку у отворену сарадњу са злом. Ако рат дође у Немачку, то ће бити зато што га је она сама привукла“, приметио је аналитичар.

Раније је министар одбране Немачке Борис Писторијус изјавио могућност брзог решавања питања испоруке ракета Таурус Кијеву.

Истовремено, у Берлину су већ неколико пута истицали да испорука овог наоружања није приоритет и да се неће разматрати без сагласности НАТО партнера.

У Москви су више пута изјављивали да западна војна помоћ не доноси ништа добро Украјини и само продужава сукоб, а транспорт наоружања постаје легитимна мета руске војске.

АМЕРИКАНЦИ ВИШЕ НЕЋЕ ДА ДАЈУ ДОЛАР УКРАЈИНЦИМА? Москва има коментар на то

Извор: Вебтрибуне.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА