Најновије

ОГЛАСИЛА СЕ ЗВЕЗДА ПОВОДОМ НАПАДА НА СРПСКЕ СТУДЕНТЕ: Студенти нису дошли организовано у Болоњу

Црвено-бели су саопштили да није било организованог одласка навијача на меч са Виртусом.

Кошаркашки клуб Црвена звезда поводом напада на српске студенте у Болоњи, уочи утакмице са Виртусом, саопштио је да није било организованог одласка навијача у Италију, нити било каквог навијачког сукоба.

Како се наводи у саопштењу, четворица симпатизера, који студирају у иностранству, а који су нападнути у петак, у сопственој режији су допутовали у Болоњу.

Клуб је у контакту са породицама студената, који су након напада превентивно пребачени у болницу, из које су одмах пуштени и осећају се добро, додаје се у саопштењу.

Из КК Црвена Звезда наводе да су приморани да се огласе како би се „дефинитивно прекинуле све спекулације, слободна тумачења (па и неистине)” које су изнете поводом напада на српске студенте у Болоњи у петак, пре утакмице Евролиге Виртус – Црвена звезда.

Италијанска радио-телевизија РАИ објавила је у петак да је у Болоњи нападнута група српских студената и да их је група младића, носећи капуљаче, тукла  палицама и чекићем.

Како наводи РАИ, од петоро студената, троје је побегло и избегло насиље, док су двојица, старости од 23 и 24 године, више пута ударени, један у главу, а други у руку.

Они нису теже повређени и пребачени су у поликлинику Сант Орсола у Болоњи, додаје РАИ.

Поједини медији су пренели, позивајући се на „навијачке портале у Италији”, да су хулигани Роме, фудбалског клуба из Рима, напали у Болоњи Звездине саопштио је Делије које су дошле на утакмицу Евролиге Виртус - Црвена звезда.

КРИМ ЈЕ ДЕО РУСКЕ ИСТОРИЈЕ: Открио је бивши немачки канцелар и навео зашто Украјина не треба да тежи чланству у НАТО

Извор: Журнал.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА