Најновије

ДО ЈУЧЕ СА ЂИЛАСОМ, А САДА БИ: Уједињење патриота!

Вук Јеремић, председник Народне странке, позвао је "патриотске снаге" на уједињење на предстојећим изборима.
Јеремић - под тежином окова прошлости (Фото: Скриншот)

Јеремић - под тежином окова прошлости (Фото: Скриншот)

Подсећамо, Јеремић се поштено избламирао на прошлим изборима, када га је Ђилас понизио и доносио одлуке мимо њега као свог коалиционог партнера и савезника. Јеремић је тада показао недостатак одлучности и вишак наивности.

Јеремић је познат као политичар блока еврофанатичних струја, али оснивањем Народне странке он упорно покушава да промени имиџ и наметне се као политичар патриотске орјентације. Међутим, то не иде тако лако, обзиром на историју његовог политичког деловања, Викиликс, катастрофалну политику наспрам Космета док је био у власти, итд., али ипак је добио својеврсни позив да се прикључи патриотском блоку на чијем челу су Двери и Заветници, па није искључено да ће партиципирати у тзв. патриотској колони.

Јеремић је навео да је Народна странка спремна за изборе и „тражиће од народа да јој укаже поверење и глас, као и да пусти свој глас“.

„Народна странка ће на изборима наступити часно, поштено, свим срцем, без калкулација, ако треба и самостално. Имамо образ, имамо веру, имамо програм и имамо људе, усправне, исправне и пристојне, људе који ланце не љубе“, рекао је Јеремић. 

Јеремић је представио „Проглас о српском питању у 21. веку“, који дефинише дугорочне стратешке циљеве државе и националне политике српског народа и састоји се од четири целине – слобода, самосталност, самопоуздање и снага.

Прочитајте ОВДЕ о Вучићу и “великој петорки”

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА