Најновије

ВУЧИЋ И ХИЛ УНИШТАВАЈУ СРБИЈУ: Морамо сваку кап крви да наплатимо (ВИДЕО)

Ратко Ристић, Проректор Београдског универзитета, је у свом најновијем јавном излагању недвосмислено показао и доказао градјанима Србије, ко су највећи кривци и крвници у Србији, почевши од председника до омрзнутог aмеричког амбасадора све до нацистичких тежњи садашње Немачке.

Колико је лоша улога Александра Вучића говоре саме чињенице.

"Све што је Вучић урадио је да нас увуче у блато и политички муљ, и да дозволи америчком амбасадору да прави цео српски народ потпуним идиотима и својим личним робовима.Ту се поставља основно питање - како је уопште могуће да српска војска не може на своје Косово, а да се спонзор шиптарских терориста, Кристофер Хил, слободно шетка Београдом?", додао је Ристић.

Ратко је наставио у истом тону. Овога пута је акценат бацио на Немачку која дрско и несносно притиска Србију по свим политичким питањима више него икад.

"Тај генерално гледано, деструктивни народ, треба прво и основно да плати Србији ратну одштету за манијакалне злочине почињене у Србији. Лудаци су стрељали 100 Срба за једног мртвог Немца који је притом био окупатор! Србија мора од нациста да наплати сваку невино проливену кап српске крви!", рекао је Рисић.

Ово и још много више, погледајте у најновијем интервјуувРатка Ристића на јутјуб каналу "X33".

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА