Најновије

СРПСКО-АЛБАНСКА ВЛАСТ: „Идеје Александра Раковића се показале као пророчанство“

Лидер монтенегринског медијског простора Дарко Шуковић написао је јуче у тексту „Српско-албанска власт у Црној Гори“ да су се идеје „Александра Раковића показале као пророчанство“ које се заиста догодило.

Александар Раковић (Фото: Медија центар Београд)

С тим у вези, Раковић је за портал ИН4С рекао да није реч о његовим пророчанствима, већ о преданом тродеценијском раду на српском питању, како у Црној Гори, тако и другде на постјугословенском простору.

Раковић је подвукао да за претходне три деценије није прошао ниједан једини дан а да није повукао неку линију која би водила ка обнови српске државности Црне Горе.

Упркос Шуковићевим ставовима, Раковић је казао да се са Шуковићем може разговарати као са медијским предводником мањинске заједнице јер је дипломирао на озбиљној школи и има каријеру, за разлику од нових сепаратистичких ведета које су завршавале шуп школе по разноразним забитима.

Раковић је појаснио да је Шуковићев проблем тај што, заједно са Милом Ђукановићем, није успео да створи наследни кадар који би даноноћно могао да одмерава снаге са знатно образованијим Србима.

Шуковићу је остало, закључује Раковић, да као посматрач сагледа резултате пописа у Црној Гори на ком ће Срби бити већина.

Извор: ИН4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА