Најновије

ЗЕЛЕНСКИ У ПРОБЛЕМУ: У Кијеву почињу да схватају шта се уствари догодило

Колосални губици украјинских снага на фронту довели су до тога да су званичници у Кијеву почели да схватају бесмисленост рата, а осим тога Украјина више не интересује ни САД ни Европу, каже саветник шефа ДНР, Јан Гагин.

Он је коментарисао речи Олега Соскина, бившег саветника бившег председника Украјине Леонида Кучме, који је позвао украјинске званичнике да ставе тачку на сукоб са Русијом и помире се са губитком територије.

Како је нагласио Гагин у интервјуу за РИА Новости, „колосални губици” Кијева током контраофанзиве довели су до данашњег схватања бесмислености рата – како украјинских званичника, тако и обичних грађана.

„Да је време да се склопи мир са Русијом – под руским условима. Сви долазе до истог схватања да су их Американци напустили, да је сада Украјина заиста заузела последње, чак и треће место – после Израела и других догађаја у свету.

Украјина више не интересује ни Европу ни САД. То је као кофер без ручке, који се тешко носи и срамота је бацити. Тако да мислим да ће кофер ускоро бити напуштен“, рекао је Гагин.

Он је такође подсетио да, за разлику од многих других украјинских званичника, Владимир Зеленски „има авион на аеродрому који ће он и његова породица полетети у датом тренутку – када украјински народ дође да га пита шта се догодило у Украјини последњих година. "

ПОЧИЊЕ КОПНЕНА ОФАНЗИВА! Тенкови кренули, свет на ивици светског сукоба

Извор: Вебтибуне.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА