Најновије

ВУЧИЋ ПРАВДА НЕПРИМЕРЕНО ПОНАШАЊЕ ЛОКАЛНИХ ФУНКЦИОНЕРА: И СНС као и свака партија има и 'кукоља'

Председник Србије Александар Вучић указао је вечерас на то да не постоји ни породица у којој су ствари идеалне, а камо ли политичка странка, и на коментаре да се локални функционери понашају непримерено, одговорио да "у сваком житу има кукоља" и да је он тога свестан.

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

"То је људска природа, да ли сам спреман да саслушам - јесам. Али да ја не говорим лоше о партији која као и свака, има и 'кукоља', ништа није идеално не постоји таква партија и породица у којој су ствари идеалне, али је та партија донела све ове промене и променила лице Србије", рекао је председник у емисији Ћирилица на ТВ Хепи.

Истиче да није редак случај да се одређени локални функционери позивају на њега, кажу "рекао је шеф" и да најчешће то до њега уопште не дође.

Председник је рекао да ће увек имати примедбе, али да осећа јед, али не и гнев јер зна да рационално одвоји од емотивног и шта је то што у људској природи може да се победи, а шта не.

"Ја сам данас само члан Српске напредне странке, немам појма јесу ли ме ставили у неку функцију. Нисам председник, била је част да је водим 10 година, то су године великог успеха. Нисам неко ко каже - после мене потоп", рекао је Вучић.

Нагласио је да никада није имао проблем и да нема сујету која не би дозволила да изговори "председник напредњака Милош Вучевић" већ да то говори са задовољством.

"Као и за председника Србије једног дана - јер верујем да ће бити неко ко ће моћи да наследи оно што сам ја радио, и пре мене председник Томислав Николић. И СНС ће имати сву моју подршку, јер мој живот и живот земље се не завршава мојим одласком са неке функције", поручио је Вучић.

Он је додао да су му из СНС рекли да је по истраживањима јавног мњења и даље најпопуларнији и предложили да буде носилац листе, како би потврдили поверење народа.

"Ја сам рекао то ми је највећа част, али да нећу моћи на сваки митинг и скуп, имам пуно обавеза, путовања, посета, ја не могу на пример сутра ништа да радим по питању странке, јер имам целодневну посету Урсуле Фон дер Лајен", рекао је председник.

Вучић је рекао да се води оним што му је давно рекао покојни израелски премијер Шимон Перес - а то је да ђаци који не раде два сата, неће бити добри ђаци, а радници који не уче два сата неће боти добри радници и да он и даље свакодневно учи.

"Имао сам много људи од којих сам могао да научим и широко и велико искуство у политици. И себе приморавам да сваког дана радим и учим. Оно што ми је недостајало, је у односу према људима јер сам се оптеретио радом и статистиком, и промакле су ми неке ствари - као што то да нема довољно мамографа и магнетних резонанци, икс и гама ножева", рекао је председник.

"И знам када питам имамо ли - купимо. И мислим да је све супер, а онда схватим да мамограф негде није ни распакован, да немамо довољно људи који могу да управљају тим уређајима, довољно просторија за магнетну. Онда схватим да је у Ужицу листа чекања толика да су потребне две магнетне", рекао је председник.

У сваком граду, у сваком месту мамограф ће бити доступан, рекао је Вучић, и додао да то јесу неке ствари које су превиђали раније, али да и поред свега што је урађено има још много тога што је потребно да се уради.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА