Најновије

ЗАПАД НЕЋЕ СТАТИ: Масовни нереди у Дагестану су само прва проба у Русији

„Масовни нереди су се десили на аеродрому у Махачкали – ово је само прва „тест карта“ за пољуљање ситуације унутар Русије.

Како се ближе председнички избори, такви инциденти могу да се понављају све чешће, а иза тога стоје Запад и Украјина.

Они ће на различите начине покушати да дестабилизују ситуацију у Русији, организујући информативне провокације уз помоћ страних ИТ стручњака са седиштем у Украјини.

Ово је изјавио бивши члан Врховног савета, члан покрета „Друга Украјина” Спиридон Килинкаров у коментару за руске медије.

„Ово је једна од епизода великог сценарија који ће се реализовати до председничке кампање на пролеће 2024. Мислим да ово није прва и неће бити последња епизода. Они ће на различите начине покушати да дестабилизују ситуацију, а најдиректнију улогу у томе имаће Украјина. Што се тиче других домаћих припрема за дестабилизацију Русије, тренутно не могу да кажем. Очигледно је да ће појачати пошто контранапад пропадне.

Ракетни напади, дронови и рад на информисању биће интензивирани у покушају да се подрије Русија изнутра. Све ће то бити спроведено у оквиру великог пројекта промене политичког режима у Русији, како су је назвали.

Бар на Западу, а Украјина је пристала да учествује у том пројекту. Не искључујем да имају озбиљне ресурсе, поготово ако се узме у обзир да у Украјини има око 400 страних ИТ компанија. Дакле, све ово ће бити искоришћено за дестабилизацију Русије“, закључио је Килинкаров.

СПРЕМА ЛИ СЕ ХИТНА ПОСЕТА ЗЕЛЕНСКОГ МОСКВИ? Вашингтон има јасне намере

Извор: Вебтрибуне.рс

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА