Најновије

ЗАВЕТНИЦИ: Курти врши етничко чишћење над Србима, па их оптужује за геноцид

Док се у режимским медијима пролазак неколико шлепера медицинске опреме до наших болница на Косову и Метохији представља као маестралан дипломатски потез, Аљбин Курти поново оснива тзв. Институт за ратне злочине и најављује тужбу против Србије за наводни геноцид, кажу у Српској странци Заветници.

Заветници (Фото: Заветници)

'’Српска странка Заветници поставља питање до које мере је потребно да иду овакве провокације да би покренуле актуелну власт да се повуче из Бриселског споразума и одбаци противуставни француско-немачки план?

Потребу за олакшавањем свакодневног живота партије власти и пробриселске опозиције користе као изговор за све могуће уступке и тоталну предају српских институција на Косову и Метохији. Јасно је да таква политика није могућа, посебно не у условима када сепаратистички режим у Приштини Србима лепи етикету геноцидног народа и над њим спроводи брутално етничко чишћење'’, наводи се у саопштењу.

Кажу да ће победа националних снага на изборима 17. децембра означити повратак државотворне политике у институције Србије и враћање преговора о КиМ у оквире Резолуције 1244 и под пуни мандат УН.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА