Најновије

Израелци упали у дечју болницу и затекли стравичан призор! "Ово ћемо показати целом свету!"(ВИДЕО)

Портпарол израелске војске контра-адмирал Даниел Хагари изјавио је вечерас да су елитна јединица поморских командоса и оклопна бригада упале у дечју болницу Рантиси у Газа Ситију где су се склонили оперативци Хамаса.

- Испод болнице, у подруму нашли смо командни и контролни центар Хамаса, самоубилачке прслуке, гранате, АК-47 аутоматске пушке, експлозивне направе, гранате на ракетни погон (РПГ) и друго оружје - рекао је Хагари на конференцији за новинаре.

Он је такође казао да су „нађени знаци који сугеришу да је Хамас тамо држао таоце“, али да се још увек истражују и да би војна обавештајна служба то требало да потврди.

- Уз то смо нашли доказе да су терористи Хамаса дошли назад са масакра 7.октобра у ту болницу поред осталих пошто су клали Израелце у њиховим домовима. Хамас се крије у болницама. Ми ћемо то показати свету - најавио је војни портпарол.

Хагари је додао да израелска војска настојала да осигура безбедну евакуацију пацијената током протекле недеље из те, као и других болница у Гази, те да је најмање 18 пацијената из Рантисија евакуисано.

- То је зато што је наш рат против Хамаса не народа у Гази. Посебно не болесних жена и деце - рекао Хагари.

"Зауставити малтретирање пољопривредника у Баваништу од стране СНС-а"

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА