Најновије

СНС је интересна група која постаје све бахатија - треба да оду са власти

Председник Заветика и један од лидера листе Национално окупљање, Милица Ђурђевић Стаменковски, рекла је да СНС треба да оде са власти и да им њихова коалиција неће давати "вештачко дисање" након избора.

“Пуних пет година је Српска странка Заветници етикетирана од појединих медија да смо Вучићева опозиција. То се констанстно пласира у циљу да се јавност дезавуише и да се поколебају они бирачи који би нам дали подршку. Кључни циљ сваке опозиционе странке је да задобије поверење оног бирача који даје подршку СНС. Српска странка Заветници је по свим истраживањима друга политичка опција бирача СНС. Што значи да уколико не гласају за СНС они разматрају нас као другу политичку опцију. То је највећи изазов за деловање опозиционе партије и најбољи начин да се ова власт смени, а не тиме што ћемо хомогенизовати бираче СНС тако што ћемо им претити да ћемо их јурити по улицама – објаснила је она у интервјуу за Инсајдер.

Ђурђевиће је владајућу странку назвала интересном групом огрезлом у бахатости.

- СНС је једна интересна група, СНС је огрезла у бахатости, окупила је локалне кабадахије. Оно што се догодило у Баваништу превазилази све што смо могли и да замислимо. Води Србију у ЕУ по сваку цену игноришићи државне и националне интересе. На путу је де факто признања независности тзв. Косова и закорачила је у де јуре признање тзв. Косова. Прихватила је Француско немачки план који води у чланство тзв. Косова у међународним институцијама – објаснила је она.

Она је рекла да коалиција Национaлано окупљање има нула процената заступљености у медијима које контролише СНС, а да има 100 посто негативних прилога и текстова о њима.

Ђурђевић Стаменковски је објаснила да ће предуслов сваких постизборних коалиција бити одбацивање Француско-немачког плана и подсетила да у овом тренутку тај план подржавају и Александар Вучић и Драган Ђилас.

ЖЕСТОКИ УДАРЦИ ПО НАЦИОНАЛНОМ ОКУПЉАЊУ: Напади, уништавање билборда, претње, лажна етикетирања

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА