Најновије

Власника КТВ шамарали батинаши СНС: Угрожавају ми живот!

Власник КТВ из Зрењанина Данијел Радић тврди да му група окупљена око СНС свакодневно прети, а да су га недавно ишамарали и преко пријатеља поручили да ће му запалити аутомобил.

Радић каже и да му су недавно под неразјашњеним околностима попустили шрафови на точковима аутомобила, због чега верује да му је безбедност озбиљно угрожена. Полиција је обавештена, али према речима Радића, све је узалуд.

Локална К телевизија позната је по дебатним емисијама у које долазе опозициони политичари, како из парламентарне тако и ванпарламентарне опозиције с левице и деснице. У питању је једна од ретких телевизија у Војводини где се може чути критичка мисао.

Радић за сад не жели да открива имена људи који су му претили, али напомиње да је реч о групи под контролом СНС.

- У питању су људи који су раније прикупљали капиларне, односно сигурне гласове за СНС. Пре две недеље имао сам инцидент у оближњем кафићу у Зрењанину где ме је напало неколико особа. Након тога, позвао ме је један човек који је недавно изашао с робије, а знам да је прикључен СНС и да ради на обезбеђивању скупова. Он прети људима, скупља капиларне гласове. То је група криминалаца која свашта ради на територији града Зрењањина, нападали су и ПУФ. После позива, тај човек је дошао са још шест или седам људи, са два аутомобила. Изашли су и кола и кренули штанглама и секирама на мене. Нападао ме је, вређао, иако ми није било јасно због чега - каже Радић за Нову. 

Он додаје да је одмах после инцидента позван у полицију да да изјаву око целог случаја. Међутим, ситуација се није смирила. Напротив.

- У петак сам био у граду и опет сам срео тог човека који ме је најпре вербално, а онда и физички напао. Извукао ме је из кафића, шамарао ме, па сам опет све пријавио полицији. Дошли су и најнормалније причали с њим. Видео сам да морам некоме озбиљнијем да се обратим. У суботу сам завршио с послом, отишао на пиће и негде око 12 сати увече сам се сусрео са патролом полиције - наставља Радић.

Власник КТВ телевизије објашњава да су након тога стигле још три патроле и да му је тражено да уради алкотест и тест на дрогу, који су били негативни. Подвлачи и да му је том приликом речено да се чува.

Радић подсећа да су на њега и раније вршени притисци да прода КТВ телевизију, на којој гостују опозициони политичари и активисти. Како каже, притисци су у једном тренутку утихнули, али су од недавно знатно повећани. Ситуација је кулминирала у уторак.

- Враћао сам се из Београда и када сам кретао видео сам на командној табли да ми је нижи притисак за гуме. Стао сам код вулканизера, допумпао и наставио. Ипак, после тога сам морао опет да идем код вулканизера и када сам стигао код њега човек је био у шоку. Скинуо је точак и рекао да су ми попуштени шрафови. Свестан сам да су спремни на све и свашта, али да се инсценира несрећа, то иде предалеко. Преко једног пријатеља добио сам информацију да желе да ми запале кола, а полиција не реагује - закључује Радић.

ИСМЕВАЛА РУСКУ АРМИЈУ ПА ДОШЛА НА ПРВУ ЛИНИЈУ ФРОНТА: Снимала се у рову, питање је да ли је жива (УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО)

Извор: Нова

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА