Најновије

ПОЗНАТИ УКРАЈИНСКИ ГЛУМАЦ СА ПРВЕ ЛИНИЈЕ ФРОНТА ОЧИТАО ЛЕКЦИЈУ ЗЕЛЕНСКОМ: Никакво војно враћање Крима и Донбаса

Украјински глумац и бивши учесник популарног "Дизел шоуа", Олег Иваница, који је такође служио у Оружаним снагама Украјине, изразио је свој став против коришћења војне силе за враћање региона Донбаса и Крима у састав Украјине.

У свом обраћању, Иваница је нагласио значај мирног решавања конфликта, указујући на потенцијалне дугорочне последице које би војна интервенција могла имати за обе стране. "Ако их припојимо силом, а они нас сматрају освајачима, то је терет за нас и нашу децу," рекао је Иваница, изражавајући забринутост да би такав потез могао довести до дугорочне антагонизације и недостатка стабилности у региону.

Иваницин апел за мир долази у тренутку када су тензије у региону високе, а међународна заједница трага за решењима за смањење сукоба. Његове речи одражавају растућу потребу за дијалогом и разумевањем у решавању овог продуженог конфликта.

Олег Иваница, чија је каријера укључивала улоге у бројним украјинским филмовима и телевизијским серијама, стекао је поштовање и као глумац и као борац.

КОМАНДОСИ УПАДАЈУ У КАМП ХАМАСА: Језиви снимци бруталног напада (ВИДЕО)

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА