Најновије

ЗЕЛЕНСКИ ПРИЧА О ПОВЛАЧЕЊУ УКРАЈИНСКЕ ВОЈСКЕ: Прва оваква порука из Кијева

„Смањиле су се испоруке за нас“, признао је Зеленски.

Председник Украјине Владимир Зеленски признао је да ће украјинска војска морати да се повуче ако западни савезници престану да шаљу помоћ Кијеву, пише „Блумберг“.

„Сада сам фокусиран на то да добијемо помоћ са Запада. Њихов фокус се помера због ситуације на Блиском истоку и других разлога. Без њихове подршке, ми ћемо се повући“, рекао је Зеленски на састанку са представницима страних медија.

Како је истакао, након заоштравања ситуације на Блиском истоку, Украјина је почела да добија мање граната калибра 155 милиметара.
„Блумберг“ такође пише да је украјински лидер током ове недеље убеђивао западне савезнике да ће његова војска успети да се припреми за борбе ове зиме.

Западни медији све чешће пишу да су САД и ЕУ почеле да се умарају од украјинског сукоба, те да слаби подршка режиму Зеленског.

Према писању телевизије „Ен-би-си“, амерички и европски званичници већ разговарају са Кијевом о могућим последицама мировних преговора са Русијом, укључујући и дискусије о томе чега би Украјина, можда, морала да се одрекне да би постигла споразум.

ВОЈНИК ИСКАЧЕ ИЗ ОКЛОПОНОГ ВОЗИЛА: Креће према противничкој линији (ВИДЕО)

Извор: Спутник.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА