Најновије

ЕВРОПА ЖЕЛИ КРАЈ РАТА: Ево шта поручује утицајни француски десничар!

Нови ветрови дувају Европом...

Запад мора да заустави бесмислено снабдевање Украјине оружјем и финансијским средствима, написао је лидер француске партије Патриот,  Флоријан Филипо, на друштвеној мрежи Икс.њ

„Хајде да хитно зауставимо овај масакр и престанемо да расипамо оружје и милионе на Зеленског“, рекао је он.

Филипо је такође нагласио да су чак и западни медији све чешће почели да говоре о немогућности победе Украјине. Тако је као пример навео недавну публикацију америчког листа Волстрит џорнал, у којој се каже да је време да се призна неодрживост идеје о поразу Русије.

Раније је амерички пословни лист Вол Стрит Журнал писао да руска спољна политика, војна и економска достигнућа доказују да је стратегија председника Владимира Путина у конфронтацији са Западом функционисала.

Према речима аутора материјала, западне земље су се надале успешној украјинској контраофанзиви и колапсу руске економије под притиском санкција.

Међутим, како наводи публикација, руска економија није уништена, њена војска иде у офанзиву, њена одбрамбена индустрија по обиму производње надмашује Запад, а Владимир Путин може „са задовољством да гледа“ на спољнополитичка достигнућа која се манифестују у подршци кључних земаља Азије и Глобалног Југа.

Прочитајте ОВДЕ о броју погинулих израелских војника 

Извор: Правда 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА