Најновије

ВЕЛИКИ НАПРЕДАК РУСКЕ ВОЈСКЕ: Украјинске снаге кренуле у повлачење (МАПА)

У последњем развоју на југу Артемовска, руска војска је направила значајан напредак у подручју Клешчеевке, успешно се суочавајући са оружаним снагама Украјине. Руске снаге су постигле значајне успехе, уништавајући и терајући украјинске снаге у повлачење.

Северно од Клешчеевке, руске трупе су постигле успехе у густим шумским подручјима, напредујући према кључним висинама и утврђеном подручју Клешчеевке, искориштавајући слабости непријатеља.Источније од Клешчеевке и североисточно од Андрејевке, руске снаге су се успоставиле у занзетим шумским појасевима, консолидујући своју позицију и ојачавајући своје ставове.

РУСИ ДРОНУЈУ БРУТАЛНО: Објавили четири снимка (ВИДЕО)

Раније, северно од Клешчеевке, руске снаге су заузеле важну железничку станицу 'Клешчеевка', што је допринело њиховом даљем напредовању у региону. Јуришне групе руских оружаних снага су такође преузеле контролу над периферијом Клешчеевке, која је сада претворена у руине и постала део 'сиве зоне' услед интензивних борби.

Украјински борци су изразили незадовољство због тога како руске снаге искориштавају лоше временске услове, нападајући под покровом магле и кише, што отежава њихову одбрану.

Извештаји о ситуацији на терену указују на продужене борбе и могућу промену стратегије обе стране у предстојећим данима.

КАКВА ЗМИЈСКА ТАКТИКА УКРАЈИНСКЕ АРМИЈЕ: Хитно упозорење руским војницима, не узимајте то у руке (ФОТО)

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА