Најновије

СПРЕМА ЛИ СЕ KРАЂА? Власт омогућила грађанима да упишу или промене своје податке у бирачком списку

На помолу је отворена крађа избора од стране режима. Наиме, путем портала еУправа, сви грађани могу бесплатно да промене своје податаке у бирачком списку, што значи да у врло кратком року власт може да пребаци стотине хиљада грађана у Београд и тако спречи сигуран пораз, пише портал Директно.

Бирачки списак (Фото: Јутјуб)

Министарство државне управе и локалне самоуправе подсетило је да је, у сарадњи са Kанцеларијом за информационе технологије и електронску управу у циљу додатног унапређења Јединственог бирачког списка успоставило нову услугу на Порталу еУправа - Захтев за упис или промену података у Јединственом бирачком списку.

Услуга грађанима омогућава да посредством портала еУправа изврше увид у податке који се о њима воде у бирачком списку, поднесу захтев за њихов упис или промену, као и да им одговарајуће решење у облику електронског документа буде достављено у њихово еСандуче.

Kомплетан процес промене или уписа података у Јединствени бирачки списак је потпуно олакшан и бесплатан, што ће знатно убразати процес пребацивања гласача.

Уцењени грађани ће се тако масовно пребацивати да гласају у Бегораду, а СНС ће им за узврат обезбедити превоз и сендвич. Срамотан потез СНС, која свим манифетлуцима покушава да прекраја изборну вољу Београђана и себи обезбеди још четири године уништавања Београда.

Извор: Директно

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА