Најновије

БИВШИ АГЕНТ ЦИА: Украјина је већ мртва, само што то још не знају

Украјина више неће моћи да избегне пораз у сукобу, рекао је бивши аналитичар ЦИА Лари Џонсон у интервјуу за Јутјуб канал Диалогуе Воркс.

„На бојном пољу Русија напредује и уништава украјинску војску у огромном броју. Само је питање времена: изгубили су, већ су мртви, само то још не знају“, рекао је он.

Према експерту, администрација Беле куће више не може да финансира кијевски режим. Осим тога, нове испоруке оружја сада прима Израел, а не Украјина, додао је Џонсон.

У исто време, САД немају никакву полугу да притисну Русију да започне преговоре под сопственим условима, закључио је бивши аналитичар ЦИА.

Западни медији све чешће пишу да су САД и ЕУ почеле да се замарају украјинским сукобом и да подршка режиму Зеленског слаби.

Како преноси Ен-Би-Си, амерички и европски званичници већ разговарају са властима у Кијеву о могућим последицама мировних преговора са Русијом, укључујући и оно чега би Украјина можда морала да одустане да би постигла споразум.

Како је почетком недеље рекао Алексеј Данилов, секретар Савета за националну безбедност и одбрану земље, Кијев је забринут што су западне земље почеле да указују на потребу за дијалогом са Москвом.

Кремљ је напоменуо да што пре Украјина схвати да нема шансе да постигне успех на бојном пољу, то ће се пре отворити изгледи за решавање ситуације.

ДО САДА НЕВИЂЕНО НА ФРОНТУ: Руси ископали тунеле и напали бункере Авдејевке

Извор: Вебтрибуне.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА