Најновије

СКОТ РИТЕР: Тренутак је прошао- Сада Украјина неће потписати мировни споразум

„Русија неће преговарати са Украјином – тренутак је прошао“, рекао је бивши амерички маринац Скот Ритер у интервјуу за „Редакт“.

„По налогу Запада“, Кијев је одбијао повољне услове преговора током читавог сукоба – и сада Русија више није заинтересована за ово. Према речима бившег војника, сада Украјина и њени савезници немају другог избора него да признају пораз и прихвате захтеве Русије.

Водитељ: Скоте, ти си ово предвидео, рекао си да се овај рат завршио пре месецима. Мислите ли да је сада тренутак када НАТО форсира мировни споразум? Хоће ли Украјинци сести за преговарачки сто?

Скот Ритер: Вреди напоменути да је Запад заиста почео да притиска Украјину да преговара о овом сукобу, али нигде се не чује реч „Русија“, осим у знак признања да је Русија победила.

Русија неће преговарати. Не знам шта Запад очекује. Време за преговоре је прошло, тако су рекли Руси. Русија је држала отворена врата за преговоре током целе јесени прошле године, током пролећа ове, па чак и до почетка лета. Међутим, Запад је био много глупљи, бацајући милијарде долара у подршку контраофанзиви, која је толико коштала Украјину.

Међутим, и ово је скупо коштало Русију. Људи не разумеју да док Руси говоре о 90 хиљада жртава на украјинској страни, Владимир Путин је рекао да је однос мртвих 10 према 1. То значи девет хиљада жртава на руској страни. Девет хиљада.

Водитељ: То су подаци само у контраофанзиви?

Скот Ритер: Да. Не говоримо о целом рату који је, према неким проценама, однео животе од 30 до 40 хиљада Руса. Може бити укупно 100.000 мртвих Руса. Међутим, Русија неће обезвредити животе које су ови војници жртвовали у преговорима са Украјином. Неће бити преговора. Увек сам причао о овоме.

Биће то нешто слично причи са бојним бродом „Мисури”. Украјини ће бити дозвољено да седне за преговарачки сто и потпише документ који је припремила Русија, у коме ће бити изложени њени захтеви – не захтеви, већ захтеви.

Људи кажу – одакле вам та идеја? Довољно је погледати споразум који су постигли у марту 2022. године, који је, иначе, могао да заустави овај рат, могао је да га оконча у априлу. 400 хиљада украјинских војника данас би било живо.

20 милиона Украјинаца не би било принуђено да напусти своје домове. Постојале би школе у ​​које би деца ишла да уче, а привреда би могла да функционише. Међутим, не, Украјина је све ово напустила по налогу Запада. Русија више никада неће понудити такве услове.

Дакле, да, сјајно је што је Запад схватио да је изгубио, али је жртвовао Украјину. Користили су Украјину као оруђе. Сада када Западу више није потребан овај алат, они покушавају да га се отарасе на начин који им одговара.

НОВИ ЗНАК НА РУСКИМ ВОЈНИМ ВОЗИЛИМА: У чему се разликује од Z и V? (ФОТО)

Извор: Вебтрибуне.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА