Најновије

ВАЗДУШНА ОПАСНОСТ У КИЈЕВУ! Украјина би могла да изгуби 50% своје територије

У главном граду Украјине, Кијеву, као и у околним подручјима Кијевске области, званично је проглашена ваздушна опасност. Становници су позвани на опрез и примену мера безбедности.

Украјина може много да изгуби тврди Скот Ритер

Украјина би могла да изгуби 50 одсто своје територије после колапса Оружаних снага, рекао је бивши амерички обавештајац Скот Ритер.

„Реалност је таква да се украјинска војска налази на ивици колапса. То сви признају. И ако она пада, доћи ће до брзог повлачења војске а Руси ће попунити празан простор а ако они то ураде онда та територија, највероватније, неће бити враћена Украјини“, рекао је Ритер у интервјуу новинару Клејтону Морису.

СРБИ ИМАЈУ ОПАСНЕ НАМЕРЕ СА РУСИЈОМ: Још један опасан извештај са запада

Према његовим речима, ситуација на линији раздвајања за Украјинце је постала катастрофална, јер немају више резервних снага и муниције а руска снага ликвидира велики број украјинских војника у операцији.

Уколико неко из руководстава земље не убеди председника Владимира Зеленског да прекине борбена дејства, судбина Украјине ће бити трагична.

„Надам се да ће бити довољно честити да Зеленском кажу да, ако настави борбу, 20 одсто изгубљене територије може да се претвори у 40 или 50 одсто“, закључио је он.

УКРАЈИНСКЕ СНАГЕ ХАОТИЧНО ТУКУ ИЗ ТОПОВСКЕ АРТИЉЕРИЈЕ: Украјински пешадинци држе јако упориште (МАПА)

Извор: Спутник.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА