Најновије

ВУЧИЋ ГУБИ БЕОГРАД: Вукадиновић тврди да СНС има јак тренд пада

Опозиција математички и аналитички добија изборе у Београду 17. децембра, док владајућа коалиција СНС-СПС не може да пређе ни 40 посто у главном граду, рекао је у емисији "Утисак недеље" Ђорђе Вукадиновић, уредник Нове српске политичке мисли, политички аналитичар, истраживач јавног мњења и кандидат на листи Народне странке за парламентарне изборе.

Вукадиновић тврди да је могуће да неко од кандидата опозиције након избора преузме функцију градоначелника Београда.

„СНС и СПС у збиру не могу прећи 40 посто у Београду… Ако сви они који кажу да су опозиција и да гласају за опозицију изађу и гласају, и ако ти за које гласају буду опозиција и после 17. децембра, ја мислим да су ти избори математички и аналитички решени“, објашњава Вукадиновић и позива све опозиционе бираче да заиста изађу на изборе и гласају, а не да се ослањају на предвиђене позитивне исходе.

Вукадиновић каже да су сада иста методологија, испитаници и анкетари у истраживању дали другачији налаз него пред прошле изборе.

„Показује се тренд пада владајуће коалиције од пет до седам посто. Што значи да су они у збиру на парламентарним изборима прошли пут имали 55 посто, сада је тај збир на републици 47, 48 посто. То је страшан пад, а на граду неће бити мањи пад него у Републици… Уз неку зону грешке они тешко могу преко 43 посто у Београду“, навео је Вукадиновић.

Прочитајте ОВДЕ о интимним снимцима народног посланика Микетића 

Извор: НСПМ

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА