Најновије

Вучић може да постави и мајмуна на чело БИА или Владе, може му се

То да мораш да гласаш за СНС и Александра Вучића јер ћеш иначе изгубити посао, ја мислим да су то неки изговори које смо ми олако прихватили. То не значи да не постоје застрашивања, али та врста уплашености да ти не смеш да гласаш зато што ћеш изгубити ово или оно, то постаје смешно и тужно. Уосталом, изгубите! Не могу они отпустити све људе, рекао је новинар Срђан Шкоро, оснивач покрета Побуна, гостујући у емисији Луча на каналу Прави одговор.

Како је рекао, сваки човек, колико год имао страха или храбрости, може да иступи.

- Ја мислим да је сваки човек господар своје судбине и када оде иза тог паравана можете да заокружите било кога. И нема теорије о тим причама о снимању и да они знају ко је за кога гласао, и да морате да потврдите снимком. То је све само по себи бесмислено. У том тренутку можете да заокружите било кога, или да поништите листић – казао је Шкоро.

Упитан да ли сматра да ће Вучић поставити Златибора Лончара, позантог као Доктор Смрт, за директора БИА, он је уверен да Вучић може да постави било кога. - Вучић може и мајмуна да постави на чело БИА, или Владе. Једноставно може му се – констатовао је Шкоро.

Он је критиковао комплетну политичку сцену, а по њему треба донети закон да ако двапут не пређете цензус, брише вам се странка. Изнео је критике и на бојкот избора 2020. године.

- Из тог бојкота опозиција није постигла ништа, само се још више олупала – приметио је новинар. Како је рекао, за промене су потребни људи који су спремни на жртве.

Детаљније о свему погледајте у емисији на каналу Прави одговор.

ХИЛ ПОТПУНО ИЗГУБИО ТАКТ И НАДМАШИО САМ СЕБЕ: Упутио непримерену поруку Србији - против Русије

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА