Најновије

ПУТИН ИМА ЈАКУ ПОРУКУ! Јасна порука колективном западу

Разноврсност језика, вера и обичаја је богатство наше отаџбине. Стога држава посвећује велику пажњу очувању идентитета сваког народа Русије, нагласио је Путин у уводном обраћању учесницима Сверуског форума "Народи Русије" поводом сутрашњег обележавања Дана народног јединства

Очување међунационалног мира и слоге, наше културе и традиционалних вредности је био, као што је и данас, кључни, судбоносни задатак државе, поручио је данас председник Русије Владимир Путин поводом празника Дана народног јединства који се у Руској Федерацији обележава 4. новембра.

Покушаји да се посеје семе непријатељства, неповерења и ксенофобије, као и било какве провокације и агресивне акције усмерене против Русије осуђене су на пропаст, "јер ми смо један народ, који везују заједничка историја, братске везе пријатељства и узајамно разумевање", рекао је лидер у уводном обраћању учесницима Сверуског форума "Народи Русије". 

"Разноврсност језика, вера и обичаја је право богатство наше отаџбине. Стога држава посвећује велику пажњу очувању идентитета сваког народа Русије", нагласио је Путин.

Како је навео, у том циљу потребно је искористити потенцијал верских, цивилних и научних сегмената друштва.  

За крај, лидер је истакао важност поменутог форума, који се одржава сваке године од 2020. Форум, иначе, представља платформу за размену мишљења на тему јачања сверуског грађанског идентитета и јединства народа који живе у земљи. На форуму учествују представници свих субјеката РФ. Свима њима, Путин је данас пожелео успешан рад, уједно честитајући им сутрашњи празник. 

ПРЕКОРЕТ ЗА ПРЕОКРЕТОМ! Руси кренули у офанзиву, мељу све пред собом, украјинска армија у невиђеном расулу

Извор: Рт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА