Најновије

ПУТИН ЛИЧНО ИЗДАО НАЛОГ! Кинжал је у ваздуху и патролира међународним простором (ВИДЕО)

На последњем гостовању у јутјуб емисији "Члан 50", Бранко Павловић, један од оснивача покрета "Ми глас из народа", поделио је своје видићење најактуелнијих геополитичких дешавања која заокупљају пажњу јавности. У разговору са водитељем Николом Станоевим, Павловић је осветлио комплексност ситуације на Блиском истоку, изнео свој став о текућим догађајима у Русији, али и о политичким променама које Србија тренутно проживљава. Више о овом увиду у геополитичке околности које директно утичу на нашу земљу.

Колико је сложена ситуација на Блиском истоку, говори и чињеница да је Владимир Путин лично дао одобрење за патролу која није уопште наивна. 

“Знате да је Путин дао налог да постоји непрекидна, двадесетчетворочасовна патрола Миг-а 31 који носи “кинжал” ракету и тамо се нагласило да он патролира међународним ваздушним простором, то значи најближе могуће Турском ваздушном простору, одакле је највећи домен могућ ка Средоземљу, другим речима забодите шестар и ставите хиљаду километра ваздушне линије, па види где можеш да држиш те твоје носаче авиона да не би био у домету “кинжала”, рекао је Павловић за јутјуб канал “Члан50”. 

Погледајте целу емисију: 

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА