Најновије

Изнова написан живот оклеветане краљице: "Каикеји" Ваишнави Пател у продаји

Хипнотични роман „Каикеји“ Ваишнави Пател је прича о судбини, породици, одважности и болним губицима – о несвакидашњој жени која се одважила да остави траг у једном свету у којем је све у рукама богова и мушкараца.

Фото: Лагуна

Каикеји је једина ћерка краљевства Кекаје, вољена сестра многобројне браће, девојчица одгајана на причама о моћи и благонаклоности богова који су бућкали океан да би се домогли нектара бесмртности, победили зло и обезбедили земљи напредак дарујући побожнима моћне благодети. Ипак, она истовремено посматра оца док без икакве најаве протерује њену мајку, немо слуша како њена удаја постаје залог за међународни савез. А када зове богове у помоћ, они као да је не чују.

Очајнички жудећи за било каквом независношћу, Каикеји помоћ тражи међу списима које је некада читала са мајком и у њима открива чаролију коју само она може да изведе. Служећи се том моћи, она се из занемарене принцезе преображава у ратницу, дипломаткињу и најомиљенију краљицу, решену да изгради лепши свет за себе и жене у свом окружењу.

Међутим, демони из прича њеног детињства прете да изнова угрозе космички поредак, те се Каикејина с муком утрта стаза судара са судбином коју су богови одабрали за њену породицу – нарочито за њеног вољеног сина Раму. Каикеји је принуђена да одлучи хоће ли пружање отпора бити вредно разарања које ће донети… и какво завештање намерава да остави за собом.

„Каикеји“ је у продаји од четвртка 23. новембра у свим Делфи књижарама, Лагуниним клубовима читалаца, онлајн књижари . као и на сајту.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА