Најновије

СВЕ ОВО ЈЕ ПЛАНИРАНО: Израел и Украјина су повезани, биће сукоба на улицама Србије!

Не бих рекао да Иран стоји иза напада Хамаса, и да су само Иранци могли осмислити једну такву операцију. Хамас је организација са 20-30.000 припадника, значи, ако постоји уобичајен проценат генија међу њима, онда имају триста генија. Они су имали потенцијал да то организују, казао је Џон Боснић, новинар, аналитичар и саветник, гостујући у емисији Луча на каналу Прави одговор.

Ипак, он каже да су Палестинци могли тражити помоћ и од других.

- Миршајмер је рекао да је све ово планирано. А има везе то шта се дешава у Израелу и оно у Украјини. Знамо да су се 2.500 специјалаца вратили из Кијева у Израел. Један специјалац вреди као сто војника, а овде имамо 2.500 специјалаца. Ако су се они вратили, значи да је Израел видео потенцијални губитак од Хамаса, као десет пута важнију операцију од Украјине, где Израелци подршавају Зеленског који је Јеврејин – указао је он. 

Говрећи о изборима и изборним крађама и манипулацијама, рекао је да постоји земља у свету у којој нема крађе избора, а то је Естонија.

- То гласање се затвара преко „блокчејна“. Нико на планети не може отворити „блокчејн“. То иде анонимно од машине на којој си гласао до централног компјутера. То значи затварање бирачких места у осам нула нула, а у осам нула један имамо резултате избора. Аутоматски – истакао је Боснић. 

Он је објаснио да је „блокчејн“ тако напредна технологија да се не може преварити. 
- Ниједан математичар ни програмер на планети није добио понуђену награду од милион долара да отвори „блокчејн“. То је „open source programing“. Десетине хиљада програмера широм планете раде на програму, а не знају се међусобно и немају контакте. То је анонимно групно програмирање. Нико нигде никада није то отворио – истиче Боснић. 
Како је рекао, када се ово усвоји, у будућности ће бити генерација која се уопште неће сећати да је постајала крађа избора у Србији. 

Он је говорио о изборима у Америци наредне године, и како ће Роберт Кенеди одиграти кључну улогу у победи Трампа. Такође, о споразуму са Владом Гане у ком је учествовао, где је тој земљи за концесију ископавања злата понуђено 50 одсто, за разлику од Србије која има рудну ренту 3 одсто, а за злато нула. Такође, о јапанској железници у Африци која ће ићи 600 километара на сат, где ће наш „соко“ са својом брзином бити смешан. 

Такође је говорио о неозбиљности Коштунице кад је радио интервју с њим, а о Вучићевим састанцима са западним званичницима, казао је да су сви ти састанци снимљени. Према његовим речима, очекује револт и сукобе на улицама Србије. О свему томе погледајте на каналу Прави одговор. 

Извор: Правда.рс
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА