Најновије

ПАЛЕСТИНА У СРЦУ, ЏИХАД НА УМУ: Млади "муслиман" о "исламском освајању Немачке" (ВИДЕО)

На друштвеним мрежама се шири снимак дела емисије немачког телевизијског канала о протесту подршке Палестини у Берлину, где један младић говори о томе да ће "муслимани освојити Немачку, претворити је у исламску државу и успоставити шеријат".

Наша дужност је да окупирамо Немачку, каже млади протестант, и додаје да “либерални ислам” не постоји, те да је дужност сваког муслимана да се бори за Шеријат на целом свету.

После оваквих снимака, оне колоне миграната, које у 99% случајева чине велике групе војно способних мушкараца, изгледају још много, много, много стравичније.

Европом се шири опасан тренд исламизације и промоције џихадистичких начела у политици, а један од шокантних снимака је и “оглашавање хоџе са Таур Бриџ моста у Лондону”. Оваква култура агресивног наметања својих верских убеђења коју доносе “мигранти” је нешто што мора бити крајње недопустива ствар. 

Верски објекти су места на којима се могу слободно правити окупљања верског карактера. Улице то не смеју да буду, сем у изузетним ситуацијама, и то у складу са законским одредбама.

Џихадистичке идеологије међу младима, агресивно манифестовање вере, колоне фанатичних... Опасни трендови којима се мора стати у крај.

Погледајте прилог немачке телевизије:

Погледајте оглашавање хоџе у Лондону:

Прочитајте ОВДЕ шта је палестински амбасадор поручио Приштини

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА