Најновије

Вацић: Имам решење за проблеме саобраћаја у Београду (ВИДЕО)

Председник Српске деснице и кандидат за градоначелника испред листе "Да се војска на Косово врати" Миша Вацић каже да се противи рушењу Београдског сајма, као и даљој изградњи станова уз реке у Београду. Вацић је објаснио да реке треба да буду доступне свима, а не само малом броју богатих грађана који могу да приуште станове у пројекту као што је "Београд на води".

Вацић је рекао да уз реку треба градити јавне објекте, попут културних и спортских, као и паркове које би користили сви грађани.

Он је рекао да би могао да смањи саобраћајне проблеме у Београду тако што би све запослене у градској управи и јавним предузећима, а којих је преко 3000, обавезао да на посао долазе градским превозом, а не приватним аутомобилим. Он каже да би разговарао са Владом да то правило важи и за републичке органе и предузећа. Такође, је најавио да ће укунути сва повлашћена паркинг места институција и компанија како би се олакшало паркирање у центру Београда.

У интервју за Данас он је понудио и занимљиво решење за бројна нехигјенска ромска насеља, сматрајући да уместо страних радника треба београдске Роме обучити да обављају послове за које постоји дефицит на тржишту рада.

ФРОНТ ЈЕ ЕКСПЛОДИРАО - РУСИ НАПАДАЈУ СА СВИХ СТРАНА: Извештај Генералштаба Украјине (МАПА)

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА