Најновије

СТЕФАНОВИЋ ИЗНЕО ТЕШКЕ ОПТУЖБЕ: Српска дипломатија "подмазана" муницијом за Украјину

Борко Стефановић, један од челника ССП-а, у интервјуу за Нова.рс, коментарисао је нову владу Србије и изјавио да је постављење Марка Ђурића за министра спољних послова у новом саставу владе Србије показатељ да је реч о потпуном слому српске дипломатије која је, како каже, "подмазана" тиме што српске власти тајно наоружавају војску Украјине.
Стефановић

Стефановић

“То што је Вучић у Вучевићеву Владу угурао свог највернијег тапшача, кога је пре тога послао у САД, доказ је потпуног слома српске дипломатије. Од ове чињенице горе је само то што ће погрешни кадрови у комбинацији с погрешном политиком Србију наставити да брукају и гурају у изолацију. Ђурић ће наставити пут у изолацију и партијско упрезање наше дипломатије, заустављање европског пута и кадровско растакање. Можда режим још неко време настави овако због ћутања дела међународне заједнице које је подмазано продајом националних ресурса и извозом муниције у Украјину. Али не још дуго.”, каже Стефановић.

Подсећамо, у неколико наврата се у страним медијима појављивала информација о наводном наоружавању Украјине од стране Србије, што су српске власти најоштрије демантовале. Сваки пут се испоставило да је реч о потпуним лажима и пропагандно-информационом рату који се води против Србије.

Прочитајте ОВДЕ шта је Вулин поручио Лондону и Британцима

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА