Најновије

СРПСКИ СПОРТСКИ СТРУЧЊАК ДЕМАНТОВАО: Нисам потписао за СНС

Председник Србије Александар Вучић објавио је списак 2.000 имена јавних и других личности које подржавају СНС и изборну листу "Србија не сме да стане". Вучић је у први план истакао кошаркашку звезду Николу Јокића коме се и јавно захвалио, али Јокић није једини спортиста на списку.

СНС (Фото: Јутјуб)

Има их још доста, чак и они који нису ни знали да су на том списку. Један од њих је Урош Митјев, тренер кајакашке репрезентације Србије.

- Видео сам списак, дошло је то до мене. Моја жеља је да демантујем све лично. Нисам дао потврду и нисам одобрио, ништа нисам потписао. Мој став је да као спортски радник, пре свега као тренер наше репрезентације треба да будем у служби целог народа и самим тим апсолутно политички неутралан. Тако да не желим ни за опозицију, ни за било коју странку да се доводим у питање - рекао је Митјев за ТВ Нова.

Додао је и да не зна како је дошло до тога да се његово име нађе на списку подршке СНС-у.

- Мој став је јасан, увек сам био аполитичан и политички неутралан, бавио сам се искључиво спортом и желим да тако остане. Свакако ћу контактирати Повереника за информације од јавног заначаја и оставити забележбу и то је то - рекао је Митјев и поручио да не жели да улази у даље детаље и најавио да не жели да даје неке даље изјаве о овом случају.

Извор: Директно

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА