Најновије

МЕЛАНИ ШОКИРАНА: Порно-звезда најавила коначно одавање "сочних детаља" везе са Трампом!

Супруга америчког председника Меланија Трамп прекинула је тишину и преко своје портпаролке поручила да су све вести о аферама њеног супруга Доналда Трампа лажне, а како је заправо бити у вези са тако моћним мушкарцем, испричаће порно-звезда Сторми Денијелс, следеће недеље у емисији америчког водитеља и комичара Џимија Кимела.

Сторми Денијелс (Фото: Јутјуб)

Наиме, портпаролка прве даме Стефани Гришам на свом Твитеру објавила је да су бројне спекулације о неверству њеног супруга Доналда Трампа само још неке од лажних вести у низу које шире мејнстрим медији. Ова реакција је дошла након што је амбасадорка САД у Уједињеним нацијама Ники Хејли демантовала да је имала аферу са америчким председником, преноси Гардијан.
- Важно: Листа прљавог веша који се неспретно износи по медијима је заправо лажно извештавање о Трампу, а шири се главним мејнстрим медијима - написала је Гришам.
Гришам је у свом твиту додала и да је Меланија посвећена породици и улози прве даме, а не "нереалним сценаријима који се повлаче по медијима као лажне вести".
У међувремену, јавности ће све "сочне" детаље о наводној вези са Трампом у емисији комичара и водитеља Џимија Кимеле да исприча порно звезда  која тврди да је имала аферу са америчким председником, пре него што је дошао на ту функцију.
Дејли мејл је известио јуче да је Меланија неколико ноћи провела у хотелу у Вашингтону када је у медијима разоткривена афера америчког председника и Сторми Денијелс.
Вол Стрит Џурнал недавно је известио да је Трампов адвокат платио 2016. године 130.000 Денијелс како би је онемогућио да прича јавно о афери са Трампом.
Иако је било најављено да ће се Меланија придружити свом супругу на овонедељном Светском економском форуму у Давосу, у Швајцарској, то се ипак није десило. Само дан пре него што је Трамп стигао у Давос, њен портпарол је отказао посету Давосу.
Уместо тога, Меланија је истог дана када је требало да дођеу Давос, посетила Меморијални музеј холокауста у Вашингтону у сусрет интернационалном дану холокауста.
Прочитајте ОВДЕ какав се то инцидент догодио у Давосу?
Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Трамп је био инспирација за лик у једном америчком порнићу.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА