Најновије

ОКРШАЈ КОЈИ ЋЕ ЗАСЕНИТИ ИЗБОРЕ: Заказан бокс меч Мише Вацића и Чеде Јовановића (ВИДЕО)

Кандидат за градоначелника и носилац листе "Да се војска на Косово врати" Миша Вацић у суботу би требао да укрсти песнице са противкандидатом и председником ЛДП Чедом Јовановићем

Наиме, Вацић је понудио спаринг меч свим претендетнима на место градоначелника Београда како би дали пример младима да се треба бавити спортом, али је изазов уз увреде једини прихватио лидер ЛДП Чедомир Јовановић.

“Не би било лоше да пре гласања 17. децембра проверимо ко је најачи кандидат за градоначелника Београда. Позивам све своје колеге који претендују на ту функцију на један бокс спаринг, а ја обећавам бићу нежан, да чисто младима покажемо шта је спортско надметање”, рекао је Вацић.

Чеда је одмах одговорио “Може у петак, само реци где и поведи литијаше”, а уз то је објавио слику свог тела.

Како је Вацић тренутно у Доњецку где се састао са градоначелником и где је одликован од стране команде батаљона “Архангел Михаил” о чему можете читати ОВДЕ, договорено је да меч буде у суботу у бокс сали на стадиону ФК Бежанија. Остало је да им овај спортски центар само одреди термин спаринга.

Јовановић је Вацић назвао “Путиновом мечкицом”, а Вацић њега “Куртијевом звечкицом”.

Верујемо да гласачи са већим нестрпљењем очекују овај спаринг него недељне изборе,а победа у овом мечу могла би победника да гурне изнад цензуса у Београду.

ПОТВРЂЕНО - "МИ - ГЛАС ИЗ НАРОДА" ИЗНАД ЦЕНЗУСА: Не можемо са онима који иду у стране амбасаде по мишљење, а пуна их је и власт

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА