Најновије

Снажна порука Србима долази из Словачке пар дана пре избора (ВИДЕО)

Народна партије Домов из Словачке упитула је предизборну поруку Србима и позвала их да гласају за родољубиве листе на изборима у недељу. У видео поруци партије Домов говоре председник странке Павел Слота, као и Рене и Петер Полух.

“Обраћам се вама , драги братски српски народе! Свестан сам да судбине наших држава су веома сличне понекад директно утичу једни на друге. Пратимо изборе у Србији, као што сте гледали изборе у Словачкој . Ми Словаци нисмо равнодушни према судбини Срба ваше републике али ни наши сународника које сте прмилии пре 300 година раширених руку као што прихватамо и ми ваше сународнике од доба Косовске битке. Нисмо равнодушни ни према односу наша два народа. Однос који никада није био нарушен мржњом напротив, свесни смо наших више него добрих односа још од времена Велике Мораве али и Бернолака, Шафарика, Штура или Штефаника. Дакле, као национална партија ДОМОВ желимо да као своје заступнике изаберете оне праве родољубе верне свом роду  за које ће бити Србија и њен недељиви део Косово и Метохија на првом месту.  Желимо вама да би и ви  после избора  издахли као и ми у Словачкој Волео бих да  наше републике поново развијају прекомерне везе као што је већ било много пута у историји. Ја сам Павол Слота и чланови - ДОМОВ народна партија после избора отпутоваћемо у Србију и радо ћемо понудити више него само политичку сарадњу. Баш као и наши преци градимо мостове заједно”, поручио је Слота.

“Српски народе, стигло је време промена. Ми као носиоци имена Словен желимо да се вратимо зајеништву као што нама показује кип словачког кнеза Коцеља у српској Скупштини или српске православне светиње у словачком Комарну. Желимо вам да бирате праве родољубиве партије које ће бранити српски народ и неће заборавити заједничку заклетву наших предака, живела Србија, живела Словачка”, поручила су браћа Полух.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА