Најновије

БукТок хит и бестселер Њујорк тајмса „Љубав мог живота“ у Вулкан издаваштву

Десет година грлио сам те сваке ноћи, а нисам знао ни твоје име…

Фото: Вулкан

БукТок хит и бестселер Њујорк тајмса „Љубав мог живота“ ауторке Роузи Волш од сада је доступан на српском језику у издању Вулкан издаваштва. Ова књига проглашена је и за књигу месеца по избору књижевног клуба Гуд морнинг Америка.

Ема је била прилично сигурна да се више никада неће заљубити. Али онда је упознала Леа и десило се чудо праве љубави. Кроз неколико месеци били су верени. Седам година касније добили су ћерку Руби, а онда су и усвојили пса. Срећни су у необичној кући коју је Еми оставила бака.

Лео је усвојен као беба и сада први пут у животу стварно осећа да је пронашао дом. И све би било савршено – само кад би Ема била оно што тврди да јесте.
Када би Ема било њено право име.

Док на површину израњају тајне из Емине прошлости, она мора некако да докаже да је заиста жена коју Лео познаје и воли. Ипак, да би то урадила, прво мора да му исприча о својој другој великој љубави.

„Добитна комбинација: узбудљиви темпо психолошког трилера и нежност љубавне приче.“ – Пипл

„Моја омиљена врста трилера – задивљујућа, срцецепајућа прича, коју је немогуће испустити из руку.“ – Лора Дејв, ауторка бестселера П“оследње што ми је рекао“

„Делом трилер, делом мистерија, делом срцепарајућа љубавна прича, ово је благо за књижевне клубове.“ – Ешли Одрејн, ауторка бестселера „Инстинкт“ и „Шапутања“

Роузи Волш је радила као продуцент документараца пре него што је постала писац. Учествовала је у добротворној организацији за описмењавање.

Савршен избор за љубитеље узбудљивих трилера и дирљивих романтичних прича – роман „Љубав мог живота“ доступан је на сајту и у књижарама Вулкан широм Србије.

Извор: Правда
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА