Најновије

КРЕЋЕ ПАКЛЕНА НОЋ! Ваздушна опасност широм Украјине, црвени аларм упаљен и у Кијеву

Ваздушна опасност проглашена је у Кијеву и у Кијевској области, као и у областима на северу Украјине, саопштило је украјинско Министарство за дигиталну трансформацију.

Такође, сирене за ваздушну опасност огласиле су се у вечерњим часовима и у Черниговској, Сумској, Черкаској, Полтавској, Харковској, Кировоградској и Дњепропетровској области.

Такође су медији писали и да је ваздушна опасност проглашена и на деловима Доњецке Народне Републике који су под контролом снага Кијева.

Руски ПВО системи одбили масовни напад дронова на Крим

Руски противваздухопловни системи одбили су покушај масовног напада украјинских беспилотних летелица на Крим, сви дронови су оборени, саопштило је у суботу Министарство одбране Русије.
Из руског војног ресора је у петак увече саопштено да су руски ПВО системи уништили 26 украјинских беспилотних летелица изнд Крима. Током ноћи изнад полуострва је уништено још шест дронова.

„Средствима противваздухопловне одбране и радио-електронске борбе одбијен је масовни напад кијевског режима беспилотним летелицама на објекте на територији Кримског полуострва. Све беспилотне летелице су уништене“, наведено је у саопштењу.

Извор: Спутник.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА