Најновије

КРЕНУЛА РУСКА ОФАНЗИВА: Отворено неколико смерова за напад

На Купјанском сектору, Оружане снаге Руске Федерације настављају са напорима да пробију одбранбене линије украјинске војске на северу Сињковке и дуж линије Загорујковка - Тимковка - Ивановка - Кисловка.

На Соледарском правцу, руске трупе су се фокусирале на излазак на оперативни простор ради даљег напада на Часов Јар. У протеклим данима, Оружане снаге РФ су успеле да се продомаце до југоисточне периферије Орехово-Василевке и до источне периферије Богдановке.

На Авдејевском правцу, подраздељења Оружаних снага РФ су избацила украјинске формације из позиција западно од железничких пруга код Степовог, док су на јужном флангу елиминисала последње жариште отпора украјинске војске у СНТ "Виноградники".

У међувремену, Марјинка је скоро у потпуности очишћена од присуства украјинске војске, са само око 1% територије насељеног места под контролом противника. За завршетак дуго очекиваног ослобођења града, преостало је да се очисти територија полјопривредног предузећа на периферији и да се достигне крај улице Ивана Франка.

УКРАЈИНСКИ ВОЈНИК ЧУДОМ ПРЕЖИВЕО НАПАД ДРОНА КАМИКАЗЕ: Докрајчио га руски војник (УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО)

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА