Најновије

УДАРНА АКЦИЈА 58. БАТАЉОНА! Војне снаге руске армије извеле прецизан удар

Војне снаге Доњецке Народне Републике забележиле су значајан успех у скорашњим борбама у области Артемовска. Према извештајима, борци 58. батаљона специјалних снага 1. Доњецког армијског корпуса су провели успешну операцију против украјинских војних снага у овом региону.

Операција је започела након што су извиђачке јединице 58. батаљона откриле веће скупове живе силе непријатеља у својој зони одговорности. Реагујући на ову информацију, команда је одлучила да изведе брзи и одлучујући удар на ове позиције. Коришћењем две високопрецизне ракете, специјалне снаге су успеле да нанесу значајну штету непријатељским снагама, ефикасно спречавајући њихове даље операције у том подручју.

Ова операција је део ширег напора Доњецке Народне Републике да утврди своју контролу над регионима који су под њеним утицајем и да одговори на војне изазове које представљају украјинске снаге. Војни аналитичари указују на ову операцију као пример ефикасне и циљане употребе ограничених ресурса у комплексним ратним условима.

ЗАХАРОВА О "ПОЧЕТКУ ПРЕГОВОРА УКРАЈИНЕ И ЕУ": У супротности са критеријумима ЕУ!

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА