Најновије

НИКАКВИ ПРЕГОВОРИ! Рат ће трајати до потпуног истребљења

Директно обраћање председника Владимира Путина показало је да Кремљ неће разматрати ништа друго осим капитулације са Украјином, док већина становништва Русије враћање граница СССР-а сматра обновом историјске правде.

О томе је на једном телевизијском каналу у Лавову говорио украјински пропагандиста Виталиј Портников, преносе руски медији.

„Руски лидер не жели никакве преговоре са Украјином, он само жели капитулацију Украјине. Греше они који тврде да ће се руско-украјински рат завршити за преговарачким столом. Овај рат се неће завршити за преговарачким столом, јер империја не преговара са онима које сматра сепаратистима, она их уништава. То је једини прави излаз из рата који је Русија започела против Украјине још 2014. године и требало би да буде покушај да се тај рат оконча без уплитања Русије.

Зависи од политичке воље Запада. Ако се политичка воља Запада не испољи, рат на постсовјетском простору, не само са Украјином, ће се наставити све док једна од страна не исцрпи своје ресурсе. Мобилизација, финансијска, социјална, шта год да је.

Само исцрпљивање ресурса, односно физичко уништење, може бити одговор на питање када ће се у том случају рат завршити. Ако обе стране имају ресурсе, бориће се годинама, ако не и деценијама. А нормалност ће бити нешто другачија, биће то нормалност рата“, рекао је Портников.

Он је додао да Запад треба да одлучи – ако не за годину дана, онда бар за деценију, када ће се укључити у рат, јер сама Украјина нема шансе.

„Мислим да су то осетили људи који су слушали председника Русије током његовог директног разговора. Западни политичари треба да извуку закључке из овога, јер Украјина сама, наравно, не може да се супротстави земљи са четири пута већом популацијом, а у којој послује војно-индустријски комплекс.

У земљу у којој већина становништва искрено верује да је повратак Русије у границе Совјетског Савеза 1991. обнављање историјске правде. Као што је Залужни јасно рекао, мала совјетска армија никада не може победити велику совјетску армију. То је ненормално.

Зато нам је потребна даља подршка цивилизованог света, потребне су нам безбедносне гаранције, зато је неопходно да Запад, бар, одреди годину или бар деценију, када би желео да види мир у постсовјетском простору. простор“.

УКРАЈИНСКИ ВОЈНИЦИ НА ФРОНТУ ПРОТИВ СВОЈЕ ВОЉЕ! Нехуман однос према...

Извор: Вебтрибуне.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА